Som oli i vi

Enoturisme

40% Tradició. 35% Passió. 30% Curiositat. Aquest cupatge tan particular és la base de les nostres experiències. Som un 105% amb tu, i és per això que volem que siguis tu qui decideix com viure aquest aventura amb nosaltres. 

Tria l’experiència que més t’agradi, rebràs un correu amb la confirmació de la teva reserva i tres preguntes. Les teves respostes seran la clau per descobrir un Masetplana diferent cada vegada. Mar o muntanya? Dolç o salat? Oli o vi?

Reserva la teva activitat

Activitats*
Escollir la data i hora desitjada (mínim amb 12h d'antelació, si és menys, contactar per telèfon)
Nº persones*
Total
Total:
Nom*
Cognoms*
Telèfon*
Email*
Comentaris

MP 180: TRIA LA TEVA AVENTURA

Som oli i vi. Al voltant del molí d’oli caminaràs entre vinyes i coneixeràs una mica més de la historia d’aquest racó d’Empordà. Podràs degustar els nostres olis i tres dels nostres vins acompanyats de productes km 0.

Durada: 1H 30
13€ / Persona

MP 360: TRIA LA TEVA AVENTURA

Oli i vi envoltats de natura. L’Empordà que sempre has pensat d’una manera diferent es teves decisions et portaran a conèixer un Masetplana diferent cada vegada. Entre vinyes i oliveres, al voltant de la taula, descobriràs els secrets de tots els nostres olis i vins, tot esmorzant amb productes de proximitat.

Davant la situació de COVID-19, i per respectar les mesures de seguretat, tota sortida serà amb el vehicle particular.
Durada: 3H
25€ / Persona

TAST EXPRÉS

Vine a conèixer el nostre celler. T’orientem en la selecció i t’acompanyem en el tast de 3 vins (blanc | rosat | negre) o 3 olis.

Aquesta activitat es pot fer sense fer reserva prèvia. Només cal que vingueu dins el nostre horari.
5€ / Persona