Som oli i vi

Nosaltres

Cupatge

40% Tradició

35% passió

30% curiositat

un 105% amb tu.
L’Empordà que sempre has pensat, d’una manera diferent.

Criança Des de 1816

Nota de cata

Entre els Aiguamolls i l’Albera, a les afores de Garriguella. A recer de tramuntana i envoltats de vinyes i oliveres, mirant a la Costa Brava que tant ens agrada. 

El terroir és divers, pissarrós, argilós a les cotes més baixes. El clima mediterrani fa que les nostres vinyes creixin fortes, resistents, preparades per suportar hiverns freds i estius xafogosos. Vins i olis surten amb cos, aroma, personalitat, caràcter empordanès. 

De les Vinyasses i Capella Jove la garnatxa negra; de les vinyes en bas en surt la carinyena i el monestrell creix en pendent al Camí de Rabós. Les oliveres de l’hort són herència de l’avi, i de les Corbas de Vilajuïga en surt tot l’argudell. Som oli i vi. 

Història

Set generacions de passió per la terra. La diversitat del nostre terrer és fruit de la curiositat, una aposta de futur que hem integrat a la perfecció amb les varietats autòctones de l’Empordà que fa tants anys que ens acompanyen. 

Fem els cupatges des del cor, apreciant la singularitat de cada varietat i de cada bota.

Seguim els principis de Producció Integrada, respectant sempre la qualitat dels nostres productes i vetllant per la salut humana i el medi ambient. 

La vinificació: creativitat i tenacitat

La setena generació va voler dur una mica més lluny la tradició de la família amb l’elaboració dels seus propis vins. El que podia semblar una bogeria de joventut, va acabar sent una realitat, una trilogia de vins, l’A21: un blanc, un rosat i un negre. L’inici d’un projecte que va seguir i segueix creixent. Després van arribar “El nen de Can Maset”, el “M’acabeu la paciència”, vins amb una història al darrera, vins carregats de personalitat. Ampolles plenes d’essència, el terroir empordanès de Masetplana.